Attention: These forums serve as read only archive of the original and may not be modified. All user accounts and logins have been disabled. Attempting to login or view a user's profile, which requires a login, will result in a 404 error.

Advanced Search is Broken

If you find any bugs with the SWGCreatures.com website (NOT SWG THE GAME!), be sure to let me know!
eklo
Posts: 17
Joined: Tue Sep 14, 2004 10:30 pm
Location: Mos Taike, Starsider

Advanced Search is Broken

Postby eklo » Sat Sep 10, 2005 12:13 pm

When Mount = Yes, the advanced search result is a page that says, \"Invalid column name 'MountLevel'.\"
Emaa
Starsider
Master Creature Handler / Master Ranger / Cu pa Handler #3
eklo
Posts: 17
Joined: Tue Sep 14, 2004 10:30 pm
Location: Mos Taike, Starsider

Postby eklo » Mon Sep 12, 2005 9:04 pm

Am I doing something wrong? I get the feeling that, if Advanced Search was actually broken, then there would have been a response. It seems like a pretty big deal, to me.
Emaa

Starsider

Master Creature Handler / Master Ranger / Cu pa Handler #3
Juntao
Site Admin
Site Admin
Posts: 440
Joined: Sun Sep 28, 2003 8:17 pm
Location: Austin, TX
Contact:

Postby Juntao » Mon Sep 12, 2005 11:25 pm

In all honesty, I have a new baby and my time to deal with the site had dwindled even further than it already was =(
Juntao Ta'kor
Master Creature Handler
Ahazi Galaxy
eklo
Posts: 17
Joined: Tue Sep 14, 2004 10:30 pm
Location: Mos Taike, Starsider

Postby eklo » Mon Sep 12, 2005 11:46 pm

Baby >> Any Web Site

Congratulations! :D
Emaa

Starsider

Master Creature Handler / Master Ranger / Cu pa Handler #3
eklo
Posts: 17
Joined: Tue Sep 14, 2004 10:30 pm
Location: Mos Taike, Starsider

Postby eklo » Sat Sep 17, 2005 12:48 am

What happened, within the last week or so, to cause the breakage?
Emaa

Starsider

Master Creature Handler / Master Ranger / Cu pa Handler #3
Dorelli
Posts: 40
Joined: Sun Jul 25, 2004 3:15 pm

Postby Dorelli » Thu Oct 20, 2005 2:37 pm

what happened is me :( I'll have a look at it...

Dor
Dorelli
Posts: 40
Joined: Sun Jul 25, 2004 3:15 pm

Postby Dorelli » Thu Oct 20, 2005 3:55 pm

OK it seems to be fixed now. Gratz from me too to Juntao on the new baby and my excuse is .. i have no excuse ... so many many apologies...

Dor
eklo
Posts: 17
Joined: Tue Sep 14, 2004 10:30 pm
Location: Mos Taike, Starsider

Postby eklo » Sun Oct 23, 2005 12:58 am

Thank you, very much. I can resume directing all those who thirst for knowledge, to the Advanced Search section. :D
Emaa

Starsider

Master Creature Handler / Master Ranger / Cu pa Handler #3
Dorelli
Posts: 40
Joined: Sun Jul 25, 2004 3:15 pm

Postby Dorelli » Sun Oct 23, 2005 3:54 am

sorry for not seeing it before ... if you submit a bug and it isn't been paid attention to (anyone) someone please poke me with in-game mail (bloodfin.dorelli) to go and read the swgcreatures.com forums :)

I don't have a new baby as an excuse, but I do have 3 older ones - does that count for anything? :)

Dor

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests